Újabb hírek

Halihó Mindenki!

Elnézést, hogy laza egy hónap után írok, megvártam a mai bejelentéseket kormányszinten, igazán nem változott semmi, így amit eddig is tudtam megosztom.

Az egyetem és a Zsolnay (Keró), februárig nem indul, a Hullám egyelőre a versenyzőknek van nyitva január közepéig. Természetesen ezek az időpontok még tolódhatnak, majd a januári bejelentések után.

Anyagiak

Nagyon köszönöm a befizetéseket, akik még nem tették meg kérném pótolják, hogy mindenki számára egyszerű legyen kiszámítani, azok akik 1-3 alkalommal jöttek egy hónapban (okt. és nov.) 1.300 Ft/alkalommal, akik ennél többet 1.100 Ft/alkalommal számoljanak, a 1,5 órásoknak még 500 Ft jön rá havonta.

Azok akik rendezték és elmaradásuk lenne fentiek alapján, vegyenek csokit a nevemben a gyerkőcöknek, akiknél túlfizetés van, kérném, amikor újra kezdünk szóljanak, hogy számítsam be.

Sajnos idén, személyesen az uszodában nem, de remélem máshol még találkozom veletek, amennyiben, így sem jön össze, Mikulás után, nagyon remek ünnepeket és egy gigantikusan jó következő évet a csapatnak és mindenkinek. 🙂

Viktor “bácsi”