Jövő héttől edzések, oktatások

Izzítson a Csapat!!!

Hírek: Jelenleg csak a Hullám létezik számunkra a következő lehetőségekkel (kb. 1 órája tudom én is):
Olvassátok át nagyon alaposan. 🙂

Tanmedence:

  • (oktatás): hétfőtől péntekig minden nap: 15.00-15.45 (ha összejön a Jókaiból és a Köztérből elhozom a gyerekeket ilyenkor) és 15.45-16.30, ezen kívül hétfőn és szerdán 18.00-18.45-ig
  • aquafitness, egyenlőre csak 18.00-18.45-ig (ebben az időpontban nem zavarjuk (zene), a többi uszodai résztvevőt), ide jelentkezést az eddigiek alapján: (max. 16 fő) https://baranyamegyeiszabadidosportszovetseg.booked4.us/

Nagymedence:

  • maradt a 13.30-as hétfő, szerda, esetleg más napokon is ilyenkor
    (szintén régiek szerint vagy ott találkozunk vagy Jókai, Köztér el és vissza is kisérjük a gyerekeket, igény esetén ezt jelezzétek!)
  • illetve hétfőn és szerdán 14.30-15.30-ig (itt nincs kisérés, egyedül kell jönni)

Mégegyszer, ezek a lehetőségek és csak, ezek!!

Kérésem s.o.s (péntekig le kell adnom, hogy ezek közül melyikre megyünk), hogy legkésőbb péntek reggelig mindenki írja meg melyikre jönne. (sms, e-mail (mintahal@freemail.hu), illetve itt)
Szeretnék a jövő héten kezdeni !! 🙂

Feltételek: (ebben az esetben foglalok)

a 13.30-as min. 7 fő/alkalom, a többi időpontba min. 10 fő/alkalom kell összejönni, ezért aki hetente egyszer jönne legalább két időpontot, aki legalább kétszer jönne hetente, hármat (amennyiben lehetséges) jelöljön be (ami jó neki)
amennyiben 18 főt meghaladja egy időpontba jelentkezők létszáma, akkor a beérkezett időpont foglalásotok sorrendje fog dönteni (többek között ezért kértem több, időpont jelölést)

Gyerkőcők kísérése és átvétele a Hullámban:

csak igazolással (plasztik kártya) és személyi igazolvány felmutatásával (porta, vállfás ki hogy ismeri) lehetséges, különben nem engednek be. (nem én találtam ki, kérem ezt elfogadni)

Anyagiak: mivel ez a lehetőség csak iskola végéig él (jún. 18-ig), nagyjából egy hónap, minden díj (részvételtől függően), a régiek szerint (honlapon rajta van)

Kérlek benneteket olvassátok át alaposan (ha valami nem egyértelmű jelezzétek) és szeretnék minél több Mint A Halassal találkozni a jövő héten. 🙂