Tanmedencéseknek és igazán a szülőknek, gondviselőknek!!!

Hullám: annyi változás (15.00 órások), hogy a létszám nem 15, hanem 24 fő is lehet, de akkor már nagyon sokan lennénk a medencében, így 18 lesz, az aquafitnessnél pedig 16 fő lesz a maximum, tehát a régi (Kerós) csapatból ( kedd-csütörtök 16, 17, 18 órások) akik eltudják hozni a gyermeket, ide is jöhetnek.

Egyetem: jelenleg a jelentkezések alapján csak csütörtökön lesz oktatás, igaz itt teltházzal (15 fő), két gyerkőcöt már csak a mentesíő napra tudtam tenni, viszont a többi időpontban kevés a jelentkező.

Ahhoz, hogy elinduljon a keddi, szerdai, pénteki oktatás legalább 9 főnek lennie kellene.

Az alábbi névsort nézzétek át, ha valami módosítást tennétek (nem jön, még egy időpontban jönne, …) írjátok meg. (szóban nem jó, elfelejtem!!):

kedd: Sándor Dominik, Albert Zénó, Hefner Nolen Laurent, Lizitzky Leona

szerda: Varga Márk

csütörtök: Győri Milán, Sipos Cseke, Csánki Kitti, Lizitszky Leona, Lusz Nolen, Heffner Laura és a Nolen, Ratting Helga és a Zsófi, Szatmári Boldizsár, Till Máté Zalán, Albert Zénó, Halmos Viola, Sándor Dominik, Német Bertalan István

péntek: Béla Vencel, Szőllősy Bori és Lilla, Honti Axel

Akinek kétszer szerepel a neve (úgy értelmeztem, hogy heti kétszer jönne), azoknál csak akkor írjatok ha nem jön kétszer egy héten, és melyik napon nem.

Köszönöm, vasárnap véglegesítek, kérlek nézzétek a honlapot és itt a facebookot is.

Viktor