Kérések

Halihóóóó Mindenki!

Kérések:

– Utalás: szerteném ha mindenki aki ezzel a lehetőséggel él megírná a címét is irányítószámmal együtt, mert a számlán fel kell tüntetnem

– Június 21-től, a táborok végéig ( július 16-ig), folytatjuk a 18.00 órás oktatásokat (hétfő, szerda), és az aquafitneszt (péntek), abban az esetben he lesz elég jelentkező !!!!
Bármilyen írásos formában ezt jelezzétek nekem, minimum 13 fő, maximum 22 fő, ennél nem lehetünk többen oktatáson, a jelentkezés időbeni sorrendje dönti el ki jöhet, aquafitneszen 16 (itt a szokásos internetes foglalást, jelentkezés)

– Edzések !!!
Szintén június 21-től a táborok végéig, lehetőség van hétfőn, szerdán, pénteken 17.00-18.00-ig a nagymedencében belső pályán edzenünk, itt is csak akkor ha lesz elég jelentkező (min. 10 fő)
/ Azoknak is egy lehetőség akik jönnének Balatonátúszásra (július 31. szombat) /

Táborok:
Minden időpon betelt és vannak várakozók, akik visszamondás esetén jönnének.
Ezért nagyon szépen kérném, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak jönni, legkésőbb, előző hét szerdáig jelezzék ezt nekem.
Fizetés: a tábor első napján készpénzben, ezt a gyorsabb adminisztráció miatt kérném borítékban, ráírva a név, pontos összeggel és a 4 db buszjeggyel (természetesen akiknek kell jegy), vagy utalás előző héten, legkésőbb vasárnapig
Gyülekezés, a Hullámfürdő aulájában, bejárattal szemben, a Mint A Hal felirat alatt

Mindenkinek remek szünet előtti hetet:
Viktor “bácsi”