Anyagiak és az egyebek

Kedves Mecénások, Szülők, tagdíj fizetők, csapat tagok!

Sajnos a piszkos anyagiak:

Nagyon köszönöm mindenkinek aki rendezte a szeptembert illetve a tavalyi elmaradást, külön köszönet azoknak akik lemondtak a beszámításról. Kérném, hogy az elmaradásokat rendezzétek, a beszámításokért szóljatok (köszönöm).

Ahhoz, hogy működni tudjunk ki kell fizetnem a bérleti és egyéb díjakat, ehhez lenne nagy segítség ha mindenki időben rendezné a befizetéseket, nem lennének elmaradások.

Tudom, mi van akkor ha bezárnak, mi lesz a befizetéssel, továbbra is beszámítás (ha újra indul), lemondás, ez egy fél hónapnyi befizetés elvesztése a családi kasszának. Kicsit megfordítom, nem fizetek, mert a gyerek nem járt végig, vagy majd csak mindig a hónap végén.

Természetesen mindenki becsületes de lehetnek feledékenyek, ami nem pár ezer forintos, hanem több 10 ezer, akár ennél nagyobb kiesést is jelentene az egyesületnek, amit nem tudnék kigazdálkodni, havi szinten.

Kicsit más de még sem, csoport létszám:

Ezt a bizonytalanságok miatt, kénytelen vagyok szigorúbban venni, azok a csoportok, melyekben nem érik el a minimum 11 főt (ez alól a Hullám 13.15-ös órák kivételek) megszűnnek (a hónap végével) vagy el sem indulnak.

Eddig át tudtam csoportosítani pénzeket de akkor egy tanévben tudtam gondolkodni, most hónapról-hónapra.

Tanmedence:

Kérés a szülők felé, amennyiben a gyermek egyedül megoldja az öltözést, hajszárítást, stb., akkor kint várják meg. Ha nem tudja megoldani, akkor maszkban be lehet jönni segíteni de szigorúan egy gyermekhez egy szülő vagy segítő, ezt nagyon megköszönném.

24 órások:

Akik szeretnének jönni írátok meg, név, születési idő, lakcím (vírus miatt kérik), póló méret. Mindenképp beszéljétek át otthon, hiszen lesz egy max. 10 ezer forintos (nevezési díj: 3 ezer, utazás max. 7 ezer) költsége.

Mindenkinek köszönöm, hogy elolvastátok. 🙂

Viktor